BŘEZNOVÉ AKTUALITY 2014


Klubové zprávy:

Od příštího roku připravujeme některé úpravy pravidel členství v Oficiálním Fan klubu Tomáše Linky a Přímé linky. Změny se budou týkat např. výše klubového příspěvku, termínu a způsobu jeho placení ap. Všechny členy obešleme v druhé polovině tohoto roku.

Od 27.3.2014 (v Rikatádu) začneme expedovat, pouze PLATNÝM členům, nové fanklubácké samolepky a nové placky. Samozřejmě zdarma. Pro Tomáše bude připravena placka s trochu jinou grafikou. Tu si budou moci platní členové zakoupit za výrobní cenu.

Jak už jsme psali minulý měsíc, můžete si stále objednávat klubová trička. V příštím roce bude možné objednat si také trička s jiným fanklubáckým motivem. To s výrobcem projednáme v druhém pololetí. Vzory triček bychom umístili na tyto stránky na přelomu roku.


Rozklikněte a dejte si do diáře:

Open

Následuje malá upoutávka na červnový fesťáček ve Skochovicích. Na prvním obrázku je s předstihem pozvánka do Skochovic (Vrané n/Vlt.). Na druhém obrázku najdete, jak se do Skochovic dostanete.Souřadnice pro GPS přineseme příště. Kliknutím do obrázku jej zvětšíte.

Open



Open

V únoru byla Přímá linka bohužel bez vystoupení. Takže se v Aktualitách musíme uchýlit opět k "neaktualitám", čili mrknout do archivu. Zde jsou kraťoučká videa. První je ze Skochovic. V roce 2011 tam vystoupil Tomáš s kapelou. Fanklub se tehdy sešel ve velmi slušném počtu. Letos se tedy můžeme těšit, že Přímou linku po třech letech ve Skochovicích opět uvidÍme a s ní i další super kapely.


Druhé, super krátké video je z oficiálního DVD Dobře utajené country z roku 2010. Náš Fan klub tam natočila profi kamera pořadatelů. Omlouvám se za ustřižený konec, asi o vteřinu. Tak mi to bohužel překonvertovala technika.