BŘEZNOVÉ AKTUALITY 2012


Ahoj kamarádi.
Po nucené přestávce jsme rozjeli opět klubové webové stránky. Jsme rádi a děkujeme za to, že nový správce a webmaster stránek T. Linky a Přímé linky na jejich stránky umístil tlačítko s odkazem na webovky našeho Fan klubu. Takže snad vše bude fungovat. Během tohoto roku chceme zprovoznit náš web i v dalších prohlížečích. (Fire fox atd).

Open




řestože je teprve březen, dovolujeme si vás upozornit a zároveň pozvat na následující dvě akce. Můžete si tato data vyznačit v kalendáři.
Pozvánka na čarodějnice do Polné u Jihlavy:

Open

A ještě pozvání do Máslovic:

Open

Několik klubových iformací: Během února jsme začali členům rozesílat nové fotografie Tomáše Linky, Foto Přímé linky v sestavě roku 2011, klubové kalendáříky a vzpomínkové DVD z Vochtánky 2011. Všichni, kdo byli na festivalu dostanou toto DVD. Bude-li mít zájem i někdo, kdo na Vochtánku nedorazil je možné mu DVD zajistit.

V dubnu či v květnu bychom měli členům rozesílat nové klubové karty (průkazy). Nové členské průkazy budou tentokrát s fotografií jeho majitele. Všechny nynější členy budeme mailem žádat o potvrzení členství ve FK a o zaslání fotografie. Na velikosti fotky ani na místě pořízení nezáleží. My si fotky upravíme. U některých členů bychom mohli popř. použít fotky z mého klubového archivu.

Objednaná klubová trička jsou pro vás už objednána ve firmě. V. Příhoda vás bude informovat, až budou hotová. Pro další zájemce zveřejníme příště cenu. Můžete se na ni také informovat u V. Příhody.

Pro eventuální nové členy našeho oficiálního Fan klubu Tomáše Linky a Přímé linky máme přichystány plakáty ( I s originálním podpisem Tomáše, klubové placky, fotografie (také s podpisem) atd. Rádi vás mezi sebou přivítáme.

Bude-li Fan klub OK i v příštím roce, chtěli bychom pro jeho členy připravit DVD z videí, která znáte ze stránek a snad i něco navíc. Blíží se totiž desáté výročí založení našeho Fan klubu.


I v únoru Tomáš s kapelou naplnil pražské Rikatádo. Na kytarovém postu si tentokrát zahrál synovec Miloše Slezáka ( viz foto).

Open



Na závěr se podívejte na loňskou Vochtánku.Ukázka je z rozesílaného DVD. Vy, kteří jste přijeli do Potštejna v sobotu se můžete podívat na páteční rozjezd před festivalem. Pátky se už začínají stávat také tradicí. V loňském roce to bylo ještě umocněno svatbou provozovatelky, naší spřízněné duše.