BŘEZNOVÉ AKTUALITY 2016


Zdravíme všechny návštěvníky těchto webovek.Tady je pár březnových informací a postřehů.

Jak víte 6.2.2016, oslavil Tomáš významné životní jubileum. K Tomášovým kulatým narozeninám přijeli popřát také Kapelník A. Kny s manželkou.

Open

Tomáš se po operaci kolena už zúčastnil s manželkou maturitního plesu jejich vnučky. Toma není často vidět ve společenském obleku. Tak se podívejte, že je to štramák, at si oblékne jakékoli oblečení.

Open

Že bude Tomáš, jeho letošní významné životní jubileum slavit asi celý rok, potvrdil koncert kapely v Rikatádu 25.2.2016. V nabitém Hudebním klubu dostal od svých příznivců několik dárků k narozeninám. Za Fan klub předala Tomášovi speciální dort Líba Jelínková. Dlouhou životnost ale neměl. Více fotek bude pod tlačítkem Fotky z akcí.

Open

začíná se rozjíždět nová sezona různých country akcí. Jeden z výborných fesťáčků bude 17.6.-18.6.2016 ve Skochovicích (Vrané nad Vltavou) V neděli 18.6. zde můžete vidět i Tomáše s Přímou linkou

Open

V loňském roce si zde dokonce Tomáš v improvizovaném vystoupení, zazpíval s Rosťou Fišerem a kapelou Michal Tučný revival Plzeň.


Na konec ještě jednu rychlou informaci. Všichni členové Oficiálního Fan klubu Tomáše Linky a Přímé linky dostanou podrobnější informace během pár dnů mailem.

Open