LEDNOVÉ AKTUALITY 2015






Open

Po vynucené pauze, přinášíme opět pár obrázků a informací.

12. listopadu loňského roku vystoupili Fešáci na Stochově /okr. Kladno/.

Open

Jako každý rok, tak i vloni, měli Fešáci ke konci roku šňůru koncertů. S jejich Předvánočním saloonem vystoupili po celé republice. Dolejší foto je z Ústí n/Labem, kde byl Předvánoční saloon Fešáků snad nejpovedenější.Petr Novotný zde dostal od Fešáků ke dvacátému výročí jeho slavného skoku při bungee jumpingu na Máchově jezeře dárkový voucher na další skok po dvaceti letech.
Obrázky jsme převzali z Ústeckého deníku.

Open

Dalších pár obrázků je již z letoška. 15.1.jsme si užili Tomáše Linku s Přímou linkou v Rikatádu. Bylo opět plno. Fan klub měl v Rikatádu zase velice slušné zastoupení. Včetně naší kamarádky, šéfové našeho domovského kempu v Potštejně, která přijela i s rodinou. Podpořit kluky přijeli mj. také kamarádi muzikanti z Máslovických drnkaček. K rozkliknutí je zde pouze jeden obrázek - fotokoláž. Krátké video, snad dáme na stránky v únoru.

Open

Čas letí neuvěřitelně rychle. Než se nadějeme jsou tu Velikonoce. Na tyto jarní svátky se jistě všichni těšíme. Část Fan klubu a další kamarádi znalí provozu na Vochtánce v Potštejně vědí, že k velikonocům se také váže každý rok otevírání našeho spřáteleného kempu. Není to žádná megalomanská akce, je to příjemně strávený den s kamarády v místním saloonu, zakončený country bálem.
Letos je ale změna. Abychom nedopadli opět jako na dolejším videu, posunula Iveta oficiální zahájení až na 18.4.2015. To znamená čtrnáct dní po Velikonocích. To už snad bude hezky, jako bylo vloni.
Všechny akce na Vochtánce najdete na webových stránkách: www.kempwestern.cz


Tady si můžete rozkliknout tři fotky. Je to několik zajímavostí z historie Rikatáda.(Hudební klub Palmovka)

Open



Open

Poslední obrázky jsou z loňského září ze Skochovic. Při setkání kamarádů i části Fan klubu jsme si užili prima den a noc.


Na závěr ještě krátce několik klubových informací.

Všichni členové dostali v prosinci zprávu o změnách regulí našeho Oficiálního Fan klubu Tomáše Linky a Přímé linky.

Další informace dostanou členové do půlky února. Budou se týkat dvoucédéčka, které Tomášovi vyjde na podzim. Všichni PLATNÍ členové FK, kteří si CD objednají, budou mít podstanou! slevu. Podrobnosti v únoru.

Chci poprosit ty členy, kteří změnili bydliště, mailovou adresu, či telefon, aby na moji mailovou adresu zaslali aktualizaci. Děkuji těm, kteří už to udělali.

Rád bych vám ještě doporučil objednání klubových triček s vyšitým logem. /viz tlačítko přihlášky/. Je fajn, nejen pro kapelu, když jsou na Tomášových vystoupeních mezi publikem v hojném počtu vidět.

Od únorových zpráv, začneme zveřejňovat podrobnější informace k některým Tomášovým koncertům a dalším akcím, tedy ne jen datum a místo konání, ale i něco navíc.

Zcela na závěr moje, již tradiční, prosba. Jestli máte nějaké fotky, či videa z vystoupení Fešáků nebo Přímé linky, zasílejte je prosím na moji mailovou adresu, popř. Úschovnou. Zajímavé obrázky budou zveřejněny na těchto stránkách i se jménem autora. Za loňský rok, jak už jsem na těchto stránkách někde uvedl, to udělali jednou pouze dva členové. Je nad moje síly být všude. Nevím kolik vás bylo např. na loňské Vochtánce, ale na stránky jsem dával opět jen můj materiál. Bohužel.

Na spolupráci se těší vedení Fan klubu. Mějte se country F. Jelínek