BŘEZNOVÉ AKTUALITY 2010



V letošním roce jsme se rozhodli upravit podmínky členství ve Fan klubu.

OČ JDE
Před cca čtyřmi lety jsme tehdejší klubový příspěvek 150 kč snížili na 100 kč. Přihlásit se mohl každý, kdo zaplatil těchto sto korun. Pokračovala však situace, že určitá část členů i přes snížení o 50 kč příspěvek neplatila a neplatí dodnes. Proto jsme se letos rozhodli (i z podnětu dalších členů) dát do podmínek zaplacený příspěvek. V praxi to znamená, že po uplynutí nezaplaceného roku zaniká člensví v Klubu.

PROČ TO DĚLÁME
Chceme být Fan klubem aktivním. K tomu patří i těchto sto korun, které jsou používány na administrativu, propagační materiály včetně DVD, setkání s kapelou,atd. Část peněz byla vloni použita na dárky kapele k 10 výročÍ jejího založení. To vše určitě zpestřuje a oživuje členství v klubu. Nechceme být virtuálním fan klubem, kterých je na internetu bezpočet. Jsme oficiální klub příznivců T.Linky a jeho kapely. Proto bychom měli být kapele k propagaci a ne soubor mrtvých brouků. Jsme si vědomi, že s touto změnou se také sníží počet členů. Myslíme si ale, že v konečném důsledku dojde k ozdravení našeho Fan klubu.
V letošní nadcházející sezoně country akcí se na setkání s vámi těší Fan klub T.Linky a Přímé linky.


DALŠÍ ZPRÁVY
V letošním roce si můžete koupit trička, čepice, tílka, košile atd. s vyšitým logem kapely v různých barvách. Víte-li přesně co chcete a jakou máte velikost, objednávejte u V.Příhody nebo F.Jelínka. Zásilku doručíme poštou, nebo předáme při některém vystoupení kapely.
Při doručení poštou se lze domluvit na způsobu zaplacení, abychom se vyhnuli ne příliš laciné dobírce. Letošní ceny výrobků se nemění (tričko 140kč, čepice 130kč).

Na stránkách firmy www.adler.info si můžete výrobky vybrat sami. Problém je, že tu nenajdete maloobchodní cenu. Orientační ceník s některými výrobky proto zveřejníme na stránkách. Speciální objednávky vyřídíme jednotlivě.


TIP NA KONCERT
Letos vystoupí T.Linka s Přímou linkou 5. června na 2. ročníku festivalu Muzikantský heřmánek v Heřmanově Huti (PS). Vloni byl festival obsazen výborně. Totéž se pořadatelům povedlo i letos. Posuďte sami: Mimo T.Linky zde vystoupí Žalman a spol. Pavlína Jíšová s P.Bobkem a Přáteli, Samson a jeho parta, Cop, Blue Gate, Monogram, Vojta "Kiďák" Tomáško, Věra Martinová, a KTO.
Vstupenka v předprodeji stojí 130 kč,na místě 170 kč., důchodci 75 kč. Kontakt na pořadatele máme. Kdo z vás by měl o festival zájem, rádi mu spojení na pořadatelele zašleme.